Kunders berättelser

 
 

Birgitta Hyrén, Eskilstuna

Som mångårig vän och patient hos Eva-Marie Janelo så vill jag med hela mitt hjärta framhålla hennes fina kvaliteter och kunskaper.

Att träffa Eva-Marie som patient är som att släppa en massa oro som kretsat runt i huvudet innan besöket. Eva-Marie gör en trygg från första stund i mötet.

Jag har sökt Eva-Marie för många åkommor. Alla har slutat med att jag rest mig igen och blivit mitt gamla friska jag.

Jag vill nu gärna berätta om en händelse där hennes hjälp var magisk.

För ett par år sen ramlade jag inomhus och föll framlänges med ena frambenet över en tröskel. Det resulterade i att det blev en stor blodutgjutning och ett dygn på akuten.

Här ska märkas att jag ringde Eva-Marie först. Hon uppmanade mig att kontakta sjukvården i det läget vilket tyder på att hon är seriös. Hon ger sig aldrig på det som hon vet att hon inte behärskar.

Hur som helst - efter hemkomsten med rollator och plaststövel - kom Eva-Marie hem till mig tre kvällar i rad med laserbehandlingar. Dagen efter sista behandlingen kunde jag gå utan vare sig rollator eller stövel. Läkaren på ortopeden hade förberett mig på veckor. Är inte detta magiskt?

Söker du någon som du vill bli lagad av - sök Eva-Marie Janelo! 


Elinor Hedlund, Eskilstuna

Vill nedteckna allt som jag fått hjälp med genom åren, i hopp om att andra kan förstå att det mesta kan förbättras med både akupunkturen och lasern.

Har ett måndagsexemplar till kropp och problemen har varit besvärliga stundtals. När min sköldkörtel ”kollapsade” efter åratal av ömsom hyper- och hypofunktion och kroppen var fullständigt orkeslös och sköldkörteln så rejält uppsvullen att det var svårt att få i mig annat än flytande, så vände jag mig givetvis till den vanliga sjukvården för provtagning och diagnos. Tillståndet var väldigt jobbigt och jag kontaktade Eva_Marie Janelo undrar väntetiden till Medicinkliniken. På en vecka hade vi fått ned sköldkörtelns svullnad så jag utan svårighet kunde äta normalt, detta med akupunktur varje dag inledningsvis. Var tvungen ta medicin senare, då sköldkörteln var för medtagen och slö, men alla symtom som inte medicinerna kunnat avhjälpa har jag fått så mycket lindring med hjälp av akupunkturen att det är fullständigt ovärderligt för mig.

I november 2017 föll jag handlöst och fick axeln ur led. Under två felaktigt utförda reponeringar inträffade en plexusförlamning som totalförlamade min vänstra arm. Operation dec 2017 och sedan besök på Handkirurgen, Södersjukhuset i Stockholm där man beslutade att avvakta ytterligare operation och invänta eventuell förbättring av funktion. Oerhörda nervsmärtor och drivor av smärtstillande. I detta läge påbörjade vi laserbehandling hos Eva-Marie Janelo. Videoupptagningar från dessa månader finnes. Långsamt återkom funktionen och vi kunde se klart avstannande av förbättringarna när vi av olika anledningar gjorde pauser i behandlingarna.
I juli 2018 kunde jag sluta helt med morfin, Paraflex och andra smärtstillande efter regelbundna besök med laser. Efter varje besök var smärtlindringen mycket påtaglig.
Nyligen nytt besök på SÖS och funktionen i armen fortsätter gå framåt. Kan tillägga att deras prognos i januari 2018, då armen var förlamad, inte var god alls.

Under morfintiden avstannade nästan tarmfunktionen, vanlig bieffekt tydligen. Fick som resultat av detta besvärliga hemorrojder. Väljer att berätta detta, även om jag känner mig aningen generad! Tror att många råkar ut för detta och tycker det är en jobbig tanke att söka läkare och uppvisa symtomen...Så det kanske kan hjälpa någon annan som råkar få ta del av det jag skriver.
Berättade detta för Eva-Marie och hon satte två nålar i armen för min rumpa och på två behandlingar var problemet löst!

På senhösten 2018 råkade jag ut för bältros med fruktansvärda nervsmärtor. Fick hjälp i tid, medicin måste sättas in inom 48 timmar, så det värsta lade sig men nervsmärtorna kvarstod och jag fick beskedet att detta kunde vara i många veckor, kanske månader. Var förtvivlad, det var liksom slut på smärtkontot. Eva-Marie satte fart med laser och det blev några dagars intensivbehandling. Kunde riktigt känna hur herpesviruset kröp in i nervrötterna vid ryggraden och lade sig i vila. Inom ett par veckor var jag helt symtomfri.


Kerstin Hedberg, Kungsör

Underbara Eva-Marie Janelo som älskar människor och kan hjälpa så många. Hon hjälper bla mig till att kunna leva så bra som jag gör och utan mediciner trots min svaga och sargade fysik... Eva-Marie ger mig LIVET faktiskt! Det liv jag har idag! Det finns ingen jag hellre rekommenderar DIG än henne! Så bred och fantastisk kunskap. Så seriös och extremt duktig!
Hon har också skrivit böcker. En öppen själabok och en kokbok fylld med kunskap om kostens betydelse tillsammans med recept. 
Titta in på hennes hemsida och våga konsultera vad du än må vilja ha hjälp med!