Litteratur

 
Varför krångla till det?
 
Känslomässiga ärr
 
 

Beställ här:

Böckerna går att köpa även i Finland genom mina återförsäljare:

Balancing Therapy Finland

Akupunktur Tranan Finland


 
EMJaneloFram-400x565.jpg

Varför krångla till det? Vegetarisk matlagning med hälsan i fokus.

Texten på bokens baksida:

Farfar/mormor bjuder hem sin familj på söndagsmiddag. Ett av barnbarnen meddelar att han numera är vegan. Vad äter en vegan? Vegan är väl det samma som vegetarian…eller?

Du har ätit husmanskost i hela ditt liv, men vill börja äta vegetariskt. Är det svårt att laga vegetariskt mat? Måste man gå och handla i specialaffärer?

Du är redan vegetarian men köper mycket halvfabrikat då du tycker det är svårt att laga vegetarisk mat från grunden. Du kanske till och med vill gå över till endast vegankost? Vad behöver du då tänka på så att du får i dig alla näringsämnen som kroppen behöver?

Du är utbildat i kinesisk medicin och ger ofta kostråd till dina klienter. De frågar efter färdiga recept med de råvaror du råder de att äta. Här har du boken du kan hänvisa till!

De miljömässiga och etiska valen är redan viktiga i din livsstil. Låt recepten i boken inspirerar dig till nya växtbaserade rätter.

Att laga vegetariskt/vegankost behöver inte alls vara svårt. de allra flesta ingredienserna som finns i recepten i ”Varför krångla till det?” känner du redan till och handlar i din vanliga mataffär. Alla rätter tillagas på mindre en timme.

Pris: 250 kr + porto

Beställning görs längst upp på sidan.


 

Sagt om Varför krångla till det

Befriande enkla recept på god vegetarisk och vegansk mat och på köpet kunskap om kryddor, ersättningar, kinesisk medicin, smaker, drycker....En liten bok med stort innehåll.
— Ann Wiklund
Som ”normalkostare” har vi vid ett par tillfällen i sommar haft en utmaning då vi skulle laga mat tillsammans med vänner där det finns både veganer och glutenintoleranta. Det blev två kvällar med olika tre-rätters menyer från Eva-Maries bok. Lätt att följa recepten, lätt att laga och resultaten blev kanon!! Alla var väldigt nöjda med den goda maten.
— Agneta Rebo
Vi i vår familj har gjort en antal recept , eftersom maken är köttälskare så är han svår, men han tyckte vissa rätter var fantastiska goda och det är gott resultat av en köttätande man.
— Susanne Ahlstrand
Enkelt att tillaga, superbra för den som får oväntade gäster som valt veganstil eller för dig som vill äta lite nyttigare.
— Hanna Angerud
En köttälskare som jag använder boken mycket mer än jag trodde från början. Välsmakande och lättlagade recept.
— Carina Helmisdotter
Bra recept på vegetarisk och vegansk, enkla rätter, inga stora förberedelse. Och smakar gott.
— Alena Kvorning
 
Bok1.jpg

BOK: Känslomässiga ärr

Texten på bokens baksida:

Känslomässiga ärr är en bok som berör. Berör till vardags och berör på djupet.

Minnen väcks till liv för att visa vägen till läkande och inre växande.

Äntligen har det skrivits en bok om personlig utveckling som springer ur den ursprungliga läkekonsten: Kinesisk Medicin.

Känslomässiga ärr har tre delar. Första delen tar upp hur vi skapar våra obalanser, hur det kommer sig att vi mår dåligt. I andra delen beskrivs Kinesisk Medicin, ett komplext system, på ett sätt som får även en oinvigd att känna igen sig. Tredje delen visar hur vi kan återbalansera oss och hur vi kan må bra.

Språket är personligt och privat. Eva-Marie Janelo har modet och förmågan att dela med sig av smärtsamma erfarenheter. Författaren berättar om hur hon med hjälp av denna mångfasetterade medicin kan gå vidare stärkt och redo att likt albatrossen kasta sig ut i livet med den återfunna egna kraften.

Låt dig fångas, se dina möjligheter och låt dig föras dit du längtar.

Susanne Lindström

Skolledare på Vedic Akupunkturutbildning

Pris: 223 kr + porto

Beställning görs längst upp på sidan.

 
 

Sagt om Känslomässiga ärr

När jag började läsa boken gick det inte att sluta, utan det var bara att sträckläsa den. Det kom tårar, insikter, skratt och mycket annat. Efter att ha läst boken kände jag mig lycklig, sorgsen, fascinerad, ja jag vet inte vad. Detta är nog det mest läsvärda inom TKM jag läst. En berättelse som går rakt in i hjärtat och som förklarar vad som händer i kroppen enligt TKM på ett enkelt sätt, så att även de som inte har någon som helst kunskap om det kan ta den till sig. Jag kommer att rekommendera boken till släkt, vänner, kollegor och patienter.
— Roger Svensson, Akupunktör
TACK!!! Jag har läst och läser……en gång till. Det finns mycket tankar både under läsning och efter! Eva-Marie – den bästa boken som har fått mig att se mig omkring och stanna till!!!
— Kvinna 52 år
Ville bara säga tack! Jag fick boken med posten efter lunch. Nu har jag läst den från pärm till pärm och njutit och gråtit och njutit lite till… Den berör!
— Kvinna 48 år