Föreläsningar/Workshops

 

Med en gedigen utbildning och 25 års yrkeserfarenhet inom hälsa och rehabilitering har jag samlat på mig mycket erfarenhet av att hjälpa människor till ett ökat välmående i sina liv.

I mina föreläsningar och workshops använder jag mig av kreativa verktyg som stärker den enskilde individens självbild och sin fysiska samt känslomässiga hälsa så att hon kan må bra både i sig själv och i arbetsgruppen som hon
ingår i.

Med föreläsningarna önskar jag väcka nyfikenhet för hur man utforskar och lär sig att tolka sin kropp, sina känslor och sitt psyke. Min filosofi är att först när man är hel i sig själv kan man fungera väl i en grupp.

Neosomas klinik i Eskilstuna

Genom de verktyg som förmedlas genom mina föreläsningar/workshops öppnas dörren upp till en ny livskunskap med fokus på att finna den egna kraften och förståelsen av vikten vid det egna ansvaret att återskapa och bevara en god hälsa.Med en god hälsa och trivsel med sitt själv ökar också glädjen att jobba tillsammans med andra människor.

Eva-Marie har en suverän förmåga att dela med sig av sin specialkompetens på ett sätt som är enkelt att förstå och lätt att ta till sig. Hon är generös, varm och förtroendeingivande. Hon är också fördomsfri och låter alla vara där de är och endast erbjuder kunskap och information. Hon tillåter andra att tycka annat och det gör att min respekt för henne som föreläsare och expert växer.
— Monica Bozinov

Inspirationsföreläsningar med olika teman

September 2018, en föreläsning om hur våra känslor kan skapa bitterhet. Framgångsresan QBNetwork i Biograd, Kroatien.

QBN Framgångsresan 2018

QBN Framgångsresan 2018


 

Laser Acupuncture Lectures

Biography

Speaker and Scandinavian laser acupuncture expert.

Authorised acupuncturist and Cert. laser therapist with 20 years clinical experience of medical laser and laser acupuncture.

In collaboration with the Swedish laser manufacturer Irradia Eva-Marie has been involved in developing equipment specifically for laser acupuncture.

Former chairman of the Swedish Acupuncture Association SATCM ( 2015 - 2019 )

Are you organising conferences in acupuncture and TCM and looking for someone who can provide knowledge and experience of laser acupuncture? Send me an email: evamarie@janelo.se

Are you running an acupuncture school and looking for someone who can teach your students laser acupuncture? Send me an email: evamarie@janelo.se