Eva-Marie Janelo

Föreläsare, Dipl. Akupunktör, Cert. Laserterapeut

Eva-Marie Janelo.jpg

Jag grundade mitt företag 1994 och min vision är att alla människor ska kunna leva ett gott liv och må så bra de kan på alla plan – psyke, kropp och själ. Under mina 25 år i hälsobranschen har jag samlat på mig många möten med människor som haft problem ur olika perspektiv. Kroppsliga smärtor och besvär men också psykologiskt dåligt mående i sin dagliga livssituation. Ohälsa är nästan alltid ett symtom på någon bakomliggande orsak. Det kan vara felaktiga arbetsställningar, för lite eller för mycket fysisk aktivitet, ohälsosamma kostvanor, en livsstil som leder till fysisk och/eller mental stress eller så handlar det om ett väldigt aktivt liv med för lite tid för återhämtning. Symtomet kan tillfälligt försvinna genom behandling men för att hitta tillbaka till en god hälsa som håller på sikt behöver man först förstå varför man mår dåligt.

Min erfarenhet är att de allra flesta människor vill vara delaktiga i sin resa mot ett bättre mående och därför är det för mig viktigt att kunna erbjuda verktyg för egenvård. Både min kliniska verksamhet och mina föreläsningar bygger på kunskap som sammanlänkar det bästa av två världar. Gammal kunskap från den kinesiska medicinen och modern västerländsk medicin. På min klinik i Eskilstuna använder jag mig av akupunktur, medicinsk laser, kost, samtal kring livssituationen samt vägledning i egenvård.

Genom föreläsningar och workshops på arbetsplatser, i skolor och i organisationer inspirerar jag människor att hitta sina egna livsnycklar för att leva sina liv i glädje och med en god hälsa.

Föreläsningsuppdrag gör jag i hela landet.

 

Media

Podcast/Mindfulnesspodden med Eva-Marie 

Eva-Marie som gäst i Mindfulnesspodden berättar om sin specialkompetens i Face Reading

Podcast/Radioinspelning med Eva-Marie

Eva-Marie i Stina Wollter´s radioprogram Söndagskvällar med Stina Wollter

Artiklar med Eva-Marie

Veggotips Evelina 3 Dec 2010

 

Länkar

Nei Jing Akademien – Skolan för Traditionell Kinesisk Medicin i Enköping – www.neijing.se

Vedic Akupunkturutbildning – Skola för Traditionell Kinesisk Medicin i Leksand – www.vedicakupunktur.se

Svenska Akupunkturförbundet – Traditionell Kinesisk Medicin – www.akupunkturforbundet.se

European Traditional Chinese Medicine Association – www.etcma.org

Svenska Laser – Medicinska Sällskapet – www.slms.org


Hitta-balans.jpg

Här kan du ladda ner mina Hälsotips (PDF)